Logga In|Skapa konto
Shopping Cart: Shopping Cart: 0 Item(s)
Hem >>  Solglasögon >>  Oakley Conquest Satin Polarized Solglasögon Sverige pris
Oakley Conquest Satin Polarized Solglasögon Sverige pris
Oakley Conquest Satin Polarized Solglasögon Sverige pris [1282495]Oakley Conquest Satin Polarized Solglasögon Sverige pris
Move your mouse over image or click to enlarge
SEK2,011.71  SEK603.51Spara: 70% mindre
 • Artikelnr: 1282495
 • 5000 antal i lager
 • Oakley Crossrange Polarized Solglasögon fabriken direkt
 • Oakley Crossrange Solglasögon Sverige billiga Rea
 • Oakley Madman Plasma Polarized Solglasögon Stockholm butiker
 • Oakley Catalyst Solglasögon säljes
 • Oakley Mainlink Polarized Solglasögon Göteborg butiker
Oakley Conquest Satin Polarized Solglasögon Sverige pris_checkout
Oakley Conquest Satin Polarized Solglasögon Sverige pris

En modern take på en klassiker flygare med strömlinjeformade stil funktioner, avsedda för en kvinna med en aktiv livsstil.
Funktioner:
Linsform Standard
Färg på bågar Blackberry
Färg G40 Black Gradient
Fit Standard
Teknik:
Plutoniteglas:
En av de mest optiskt rena material som används i glasögon idag, maximerar det klarhet och slagtålighet samtidigt filtrera bort 100% av alla UVA, UVB, UVC och skadligt blått ljus upp till 400nm. Inte en beläggning, är den UV-skydd från linsmaterialet.
High Definition Optics:
High Definition Optics (HDO) är en samling patenterade teknik som gör Oakley glasögon att möta eller överträffa provningsstandarderna i American National Standards Institute för optisk klarhet, visuell trohet och slagtålighet.
Impact Protection:
Uppbackad av årtionden av innovation, erbjuder Oakley prestanda glasögon kompromisslös skydd mot hög hastighet och hög massa effekt. Skyddet är en förmån för förstklassiga material och unika arkitekturer av Oakley lins / ram kombinationer.
UV-skydd:
Ögonskada skrivs ultraviolett ljus inkluderar grå starr, pterygium och makuladegeneration. Vår Plutoniteglas material filtrerar bort 100% av alla UVA, UVB, UVC och skadligt blått ljus upp till 400nm. Skyddet är från linsmaterialet.
Tre Point Fit:
En patenterad innovation som ger ramen kontakt endast på näsryggen och sidorna av huvudet. Den rymmer linser i exakta optiska justering med en säker passform som eliminerar tryckpunkter gemensamma med ramar som krok öronen.
C 5:
Fem metallföreningar är överhettad och smält in i denna tåliga men ändå lätt legering som fungerar som chassi Oakley Wire ramar och som komponenter i andra stilar.
Snagless näskuddarna:
En problemfri näsa pad för kvinnor glasögon, är denna patenterade innovation en justerbar design som brukar fastna eller dra ditt hår.

Oakley billiga Rea Stockholm är vi dedikerade till att skapa löpning - triathlonprodukter till hög kvalitet som hjälper dig att utöva din sport eller aktivitet så bra och bekvämt som möjligt. Är du intresserad av att köpa Oakley Conquest Satin Polarized? Då har du hittat rätt, för att på Oakley billiga Rea Stockholm i Solglasögonkatalogen och under Solglasögonkategorin, erbjuder vi löpning - triathlonprodukter som kan komplettera din order. Beställ nu och få varan levererad till dig inom bara några dagar.

Beskrivning


Oakley - Solglasögon - Solglasögon

You may also like...

Nya Produkter[mer]

 • Oakley Evzero Range Photochromic Solglasögon
 • Oakley Evzero Range Polarized Solglasögon rea online
 • Oakley Feedback Prizm Polarized Solglasögon på internet
 • Oakley Feedback Polarized Solglasögon rea på nätet
 • Oakley Feedback Polarized Solglasögon rea sverige
 • Oakley Evzero Path Prizm Polarized Solglasögon