Logga In|Skapa konto
Shopping Cart: Shopping Cart: 0 Item(s)
Hem >>  Solglasögon >>  Oakley Crankshaft Covert Collection Matte Solglasögon
Oakley Crankshaft Covert Collection Matte Solglasögon
Oakley Crankshaft Covert Collection Matte Solglasögon [1282545]Oakley Crankshaft Covert Collection Matte Solglasögon
Move your mouse over image or click to enlarge
SEK1,203.24  SEK360.97Spara: 70% mindre
 • Artikelnr: 1282545
 • 5000 antal i lager
 • Oakley Holbrook Solglasögon bra service
 • Oakley Crosshair Solglasögon hög rabatt
 • Oakley Jawbreaker Solglasögon köpa sweden online
 • Oakley Catalyst Solglasögon Sverige rea
 • Oakley Flak 2.0 XL Polarized Solglasögon online billigt
Oakley Crankshaft Covert Collection Matte Solglasögon_checkout
Oakley Crankshaft Covert Collection Matte Solglasögon

Fusing vår bäst säljande Gascan och bränslecells mönster att skruva evolution upp ett hack, är Vevaxel hur streetstil gör ett uttalande med sin egen formspråk.
Funktioner:
Linsform Standard
Färg på bågar Polerad Rensa
Färg Ice Iridium
Fit Standard
Teknik:
Plutoniteglas:
En av de mest optiskt rena material som används i glasögon idag, maximerar det klarhet och slagtålighet samtidigt filtrera bort 100% av alla UVA, UVB, UVC och skadligt blått ljus upp till 400nm. Inte en beläggning, är den UV-skydd från linsmaterialet.
High Definition Optics:
High Definition Optics (HDO) är en samling patenterade teknik som gör Oakley glasögon att möta eller överträffa provningsstandarderna i American National Standards Institute för optisk klarhet, visuell trohet och slagtålighet.
Impact Protection:
Uppbackad av årtionden av innovation, erbjuder Oakley prestanda glasögon kompromisslös skydd mot hög hastighet och hög massa effekt. Skyddet är en förmån för förstklassiga material och unika arkitekturer av Oakley lins / ram kombinationer.
UV-skydd:
Ögonskada skrivs ultraviolett ljus inkluderar grå starr, pterygium och makuladegeneration. Vår Plutoniteglas material filtrerar bort 100% av alla UVA, UVB, UVC och skadligt blått ljus upp till 400nm. Skyddet är från linsmaterialet.
Tre Point Fit:
En patenterad innovation som ger ramen kontakt endast på näsryggen och sidorna av huvudet. Den rymmer linser i exakta optiska justering med en säker passform som eliminerar tryckpunkter gemensamma med ramar som krok öronen.
O Matter:
En stresstålig ram material som tål extrema miljöer, är det lätt men ändå mycket hållbara. Kontrollerad flexibilitet ökar slagtålighet och samtidigt bidra till den hela dagen komfort Ramar med denna innovativa syntetiska.
Iridium:
Designad för att balansera ljustransmission och minska bländning, är denna premie lins beläggning gjord med överhettade metalloxider. Den finns i ett spektrum av färger för att optimera syn i nästan alla ljusförhållanden.

Oakley Crankshaft Covert Collection Matte är perfekt för att komplettera din löpning - triathlonutrustning. I vår onlinebutik Oakley Online Shop Stockholm, kan du ta del av många olika förmåner och om du beställer nu på Oakley Online Shop Stockholm, får du din order levererad hem till dig inom några få dagar. Dessutom kan du i vår online löpning - triathlonbutik hitta andra löpning - triathlonprodukter som kompletterar Oakley Crankshaft Covert Collection Matte.

Beskrivning


Oakley - Solglasögon - Solglasögon

You may also like...

Nya Produkter[mer]

 • Oakley Conquest Satin Polarized Solglasögon Sverige pris
 • Oakley Crankshaft Covert Collection Matte Solglasögon
 • Oakley Crosshair Solglasögon hög rabatt
 • Oakley Crosshair Solglasögon Sverige butiker
 • Oakley Crosshair Polarized Solglasögon Sverige outlet