Logga In|Skapa konto
Shopping Cart: Shopping Cart: 0 Item(s)
Hem >>  Solglasögon >>  Oakley Flak 2.0 XL Polarized Solglasögon skor louboutin
Oakley Flak 2.0 XL Polarized Solglasögon skor louboutin
Oakley Flak 2.0 XL Polarized Solglasögon skor louboutin [1282459]Oakley Flak 2.0 XL Polarized Solglasögon skor louboutin
Move your mouse over image or click to enlarge
SEK2,011.76  SEK603.53Spara: 70% mindre
 • Artikelnr: 1282459
 • 5000 antal i lager
 • Oakley Gascan Solglasögon International
 • Oakley Holbrook Solglasögon online shopping webbplats
 • Oakley Flak 2 0 Polarized Solglasögon online köp
 • Oakley Fives Squared Solglasögon butiker
 • Oakley Half Jacket 2.0 Solglasögon åre sweden
Oakley Flak 2.0 XL Polarized Solglasögon skor louboutin_checkout
Oakley Flak 2.0 XL Polarized Solglasögon skor louboutin

XL Edition erbjuder en standardstorlek ram med förbättrad lins täckning, och varje millimeter av den perifera syn är optimerad med High Definition Optics på ett varaktigt men ändå lätt konstruktion som tar prestandan till nästa nivå och ger stil med på resan. Viktiga redskap för konkurrens, har Flak 2,0 XL 8,75 bas krökning för skydd mot sol, vind och effekter, och patenterade XYZ Optik bibehåller tydlighet längs hela kurvan när du driva dina gränser med komfort och säkert grepp Unobtainium. Vi skapade en rad lins / ram kombinationer så att du kan välja alternativ inklusive bländning skär makt HDPolarized optik, en balanserad ljustransmission av Iridium lins beläggningar och Prizm lins teknik som finjusterar visionen genom att betona färger där ögat är mest känsligt för detalj.
Funktioner:
Ramfärg matt grå rök
Linsfärg Prizm väg
Fit standard
Teknik:
8 Base Lens:
Sido krökning av våra 8,75 bas linser förlänger perifera syn samtidigt som täckning som förbättrar sidoskydd mot sol, vind och stötar.
Unobtainium:
En mjuk hydrofil syntetisk, ökar vidhäftningen i vått tillstånd att greppa bättre när du svettas. Detta gör den idealisk för earsocks och näsa kuddar i prestanda glasögon.
High Definition Optics:
High Definition Optics (HDO) är en samling patenterade teknik som gör Oakley glasögon att möta eller överträffa provningsstandarderna i American National Standards Institute för optisk klarhet, visuell trohet och slagtålighet.
Prizm Road:
En revolutionerande lins teknik som finjusterar vision för specifika idrotter och miljöer. Prizm Road linser förbättra vägen så att du kan se hinder som stenar och gropar snabbt och känner sig mer säker när du rider.

Oakley Flak 2.0 XL Polarized har 100% pengarna tillbaka garanti. Om du på grund av vilken orsak som helst inte är helt nöjd med din Oakley Flak 2.0 XL Polarized som du köpt på Oakley online Stockholm, har du 30 dagar på dig att returnera den från det att du fått varan levererad till dig. Dessutom kan du i vår löpning - triathlonbutik online upptäcka ett brett utbud av märket Oakley och komplettera din order med löpning - triathlonprodukter, alltid till bästa pris.

Beskrivning


Oakley - Solglasögon - Solglasögon

You may also like...

Nya Produkter[mer]

 • Oakley Crosshair Solglasögon Sverige butiker
 • Oakley Crosshair Solglasögon hög rabatt
 • Oakley Crossrange Solglasögon Sverige på internet
 • Oakley Crankshaft Covert Collection Matte Solglasögon
 • Oakley Crosshair Polarized Solglasögon Sverige outlet