Logga In|Skapa konto
Shopping Cart: Shopping Cart: 0 Item(s)
Hem >>  Solglasögon >>  Oakley Jawbreaker Polarized Iridium Solglasögon
Oakley Jawbreaker Polarized Iridium Solglasögon
Oakley Jawbreaker Polarized Iridium Solglasögon [1282482]Oakley Jawbreaker Polarized Iridium Solglasögon
Move your mouse over image or click to enlarge
SEK1,910.89  SEK573.27Spara: 70% mindre
 • Artikelnr: 1282482
 • 5000 antal i lager
 • Oakley Mainlink Solglasögon högsta kvalitet
 • Oakley Catalyst Solglasögon Sverige rea
 • Oakley Crossrange XL Solglasögon i Sverige
 • Oakley Evzero Path Solglasögon köpa online
 • Oakley Flak Jacket XLJ Polarized Solglasögon
Oakley Jawbreaker Polarized Iridium Solglasögon_checkout
Oakley Jawbreaker Polarized Iridium Solglasögon

Vi har utökat synfältet i övre perifera regionen för att optimera den för cykling, och när vi lagt Switch Technology för enkel lins förändras plus tempel som anpassar sig till tre olika längder för hjälmkompatibilitet, blev Jawbreaker den ultimata sportdesign. Denna lätta och tåligt prestanda solglasögon har slagtålighet och optisk precision i nivå med ANSI Z87.1, och med Polaric Ellipsoid geometri High Definition Optics, du? Ll har knivskarp syn vid varje bildvinkel. Jawbreaker svarar önskelista världsklass idrottare genom att erbjuda allt från spännings portar för kylning luftflödet till Unobtainium komponenter för en behagligt säker passform och med trassel lins byte av Switch, låter det dem att anpassa sig på några sekunder med HDPolarized optik och linser med Prizm teknik som finjusterar färger för maximal kontrast och förstärkt seende.
Funktioner:
Färg på bågar Polerad Vit
Färg Jade Iridium
Fit Standard
Teknik:
Switch:
För att göra processen för lins förändras snabbt, enkelt och problemfri, använder denna teknik en enkel switch mekanism för att frigöra den monterade linsen så en ny kan låsas i omedelbart. Det låter idrottare anpassa sin vision och hålla jämna steg med skiftande ljus.
Impact Protection:
Uppbackad av årtionden av innovation, erbjuder Oakley prestanda glasögon kompromisslös skydd mot hög hastighet och hög massa effekt. Skyddet är en förmån för förstklassiga material och unika arkitekturer av Oakley lins / ram kombinationer.
High Definition Optics:
High Definition Optics (HDO) är en samling patenterade teknik som gör Oakley glasögon att möta eller överträffa provningsstandarderna i American National Standards Institute för optisk klarhet, visuell trohet och slagtålighet.
Unobtainium:
En mjuk hydrofil syntetisk, ökar vidhäftningen i vått tillstånd att greppa bättre när du svettas. Detta gör den idealisk för earsocks och näsa kuddar i prestanda glasögon.
Iridium:
Designad för att balansera ljustransmission och minska bländning, är denna premie lins beläggning gjord med överhettade metalloxider. Den finns i ett spektrum av färger för att optimera syn i nästan alla ljusförhållanden.

Om det du behöver är Oakley Jawbreaker Polarized Iridium, finns det just här och till bästa pris. Oakley garanti Stockholm har den här och andra löpning - triathlonprodukter som du letar efter och till bästa kvalitet. Låt inte möjligheten passera utan utrusta dig själv för att kunna utöva dina favoritsporter i bästa möjliga förhållanden. Med vårt utbud av Solglasögonprodukter, kan du hitta allt du behöver på ett ställe.

Beskrivning


Oakley - Solglasögon - Solglasögon

You may also like...

Nya Produkter[mer]

 • Oakley Flak 2.0 XL Solglasögon internet
 • Oakley Flak 2.0 XL Solglasögon köp på nätet
 • Oakley Flak 2.0 XL Solglasögon affär på nätet
 • Oakley Flak 2.0 XL Solglasögon affärer online
 • Oakley Flak 2.0 XL Polarized Solglasögon skor louboutin