Logga In|Skapa konto
Shopping Cart: Shopping Cart: 0 Item(s)
Hem >>  Solglasögon >>  Oakley Jawbreaker Solglasögon köpa sweden online
Oakley Jawbreaker Solglasögon köpa sweden online
Oakley Jawbreaker Solglasögon köpa sweden online [1282480]Oakley Jawbreaker Solglasögon köpa sweden online
Move your mouse over image or click to enlarge
SEK1,910.89  SEK573.27Spara: 70% mindre
 • Artikelnr: 1282480
 • 5000 antal i lager
 • Oakley Flak 20 XL Solglasögon Sverige på nätet
 • Oakley Hold On Polarized Solglasögon billiga sweden återförsäljare
 • Oakley Fuel Cell Prizm Polarized Solglasögon
 • Oakley Batwolf Solglasögon sverige
 • Oakley Conductor 6 Solglasögon perfekt
Oakley Jawbreaker Solglasögon köpa sweden online_checkout
Oakley Jawbreaker Solglasögon köpa sweden online

Vi har utökat synfältet i övre periferiområde för att optimera det för cykling, och när vi lagt Switch Technology för enkel lins förändras plus tempel som anpassar sig till tre olika längder för hjälmkompatibilitet, blev Jawbreaker den ultimata sportdesign. Denna lätta och tåligt prestanda solglasögon har slagtålighet och optisk precision i nivå med ANSI Z87.1, och med Polaric Ellipsoid geometri High Definition Optics, du? Ll har knivskarp syn vid varje bildvinkel. Jawbreaker svarar önskelistan i världsklass idrottsmän genom att erbjuda allt från spännings portar för kylning luftflödet till Unobtainium komponenter för ett bekvämt säker passform, och med trassel lins byte av Switch, låter det dem att anpassa sig på några sekunder med HDPolarized optik och linser med Prizm teknik som finjusterar färger för maximal kontrast och förstärkt seende.
Funktioner:
Färg på bågar Polerad Vit
Färg Jade Iridium
Fit Standard
Teknik:
Switch:
För att göra processen för lins förändras snabbt, enkelt och problemfritt, använder denna teknik en enkel switch mekanism för att frigöra den monterade linsen så en ny kan låsas i omedelbart. Det låter idrottare anpassa sin vision och hålla jämna steg med växlande ljus.
Impact Protection:
Uppbackad av årtionden av innovation, erbjuder Oakley prestanda glasögon kompromisslös skydd mot hög hastighet och hög massa effekt. Skyddet är en förmån för förstklassiga material och unika arkitekturer av Oakley lins / ram kombinationer.
High Definition Optics:
High Definition Optics (HDO) är en samling patenterade teknik som gör Oakley glasögon att möta eller överträffa provningsstandarderna i American National Standards Institute för optisk klarhet, visuell trohet och slagtålighet.
Unobtainium:
En mjuk hydrofil syntetisk, ökar vidhäftningen i vått tillstånd att greppa bättre när du svettas. Detta gör den idealisk för earsocks och näsa kuddar i prestanda glasögon.
Iridium:
Designad för att balansera ljustransmission och minska bländning, är denna premie lins beläggning gjord med överhettade metalloxider. Den finns i ett spektrum av färger för att optimera syn i nästan alla ljusförhållanden.

Oakley Jawbreaker är tillgänglig med olika egenskaper. Köp på Oakley Promotion Stockholm och ta del av alla förmåner. Dessutom har Oakley Jawbreaker den officiella garantin från märket Oakley. Förutom det kan du komplettera din order med produkter från vår Solglasögonkatalog och Solglasögon kategori.

Beskrivning


Oakley - Solglasögon - Solglasögon

You may also like...

Nya Produkter[mer]

 • Oakley Crosshair Solglasögon Sverige butiker
 • Oakley Conquest Satin Polarized Solglasögon Sverige pris
 • Oakley Crankshaft Covert Collection Matte Solglasögon
 • Oakley Crosshair Solglasögon hög rabatt
 • Oakley Crosshair Polarized Solglasögon Sverige outlet